Telefon

031 316 034 - Tomaž

Email naslov

Na poti do zadovoljnih zaposlenih in še boljših poslovnih rezultatov, vas loči neobvezujoč 15 minutni posvet.

Smo strokovnjaki za dobro počutje zaposlenih. Podjetjem pomagamo k izboljšanju zdravja in dobrega počutja zaposlenih.

Dober posel se začne z dobrim počutjem zaposlenih.

Naša vizija

Dobro počutje zaposlenih v podjetjih postaviti v središče.

Naše poslanstvo

Dobro počutje zaposlenih uporabiti kot eno izmed orodij za doseganje zastavljenih poslovnih ciljev in posledično izboljšanje poslovnih rezultatov posameznega podjetja.

Naše vrednote

Predani smo skrbi za posameznika. Imamo znanje in pogum, da sooblikujemo še uspešnejšo poslovno prihodnost vašega podjetja.

Uroš Čebokli

Biomehanični specialist,
strokovnjak za gibanje brez bolečin in telesno držo

Uroš je strokovnjak za gibanje brez bolečin in telesno držo. Po končani športni karieri je ure in ure preživel za računalnikom. Poleg tega je vsakodnevno obiskoval fitnes. Negativne posledice iz športa ter dela za pisalno mizo so ga pripeljale do zelo slabega posturalnega izhodišča, katero je z običajnimi trenažnimi sistemi le še poslabševal. Za vas bo poskrbel predvsem z vajami, ki vam bodo pomagale omiliti ali celo odpraviti bolečine, ki ste jih pridelali zaradi dolgega dela za pisalno mizo in slabe posturalne higiene.

Urša Sivec

DIPLOMANTKA ŠPORTNE VZGOJE,
CERTIFICIRANA KONDICIJSKA TRENERKA,
INŠTRUKTORICA SKUPINSKIH VADB,
INŠTRUKTORICA FITNESA,
INŠTRUKTORICA PILATESA

Urša je diplomantka športne vzgoje, certificirana kondicijska trenerka in inštruktorica skupinskih vadb ter fitnesa. S športom se ukvarja že od 5 leta. Njen namen je šport približati prav vsakemu! Na njenih treningih ti ne bo dolgčas saj iz vsakdanjih vaj naredi zanimive kombinacije, ki te ne bodo pustile suhega.

Ana Vidoš

DIPLOMIRANA ŠPORTNA TRENERKA,
MAGISTRIRANA KINEZIOLOGINJA,
STROKOVNJAKINJA NA PODROČJU VODENIH VADB

Ana se s športom ukvarjam že celo življenje, zato je bila edina logična odločitev študij na Fakulteti za šport. Je diplomirana športna trenerka in magistrirana kineziologinja. Že od nekdaj rada pomaga ljudem, tako da ji je študij omogočil, da je strast do športa in pomoč drugim združila v eno. Skozi celoten študij je pridobila še dodatna znanja iz vodenja skupinskih vadb in masaže. Pri Ani trening nikoli ni bil kazen za količino hrane, ki jo je pojedla zato si želi tako razmišljanje spremeniti tudi pri drugih. Pravi, da je trening lahko le doprinos k boljšemu počutju in kvaliteti življenja!

Alen Kovač

IFPA OSEBNI TRENER,
STROKOVNJAK VODENIH SKUPINSKIH VADB,
Pain-Free Performance Specialist,
FemFit INŠTRUKTor pred/poporodne vadbe

Športnik že od malih nog, ki se je ukvarjal z najrazličnejšimi športi, katera velika ljubezen je košarka. Ker igranje košarke brez fizične priprave ni mogoče, je rasla tudi ljubezen do fitnesa. To pa je razvil v posel osebnega trenerstva. Trenutno deluje v dveh fitnesih na področju Dolenjske, skrbi za fizično pripravo tako članov kot tudi mlajših kategorij Košarkarskega kluba Žoltasti Troti ter vodi več vadbenih skupin.

Saša Panič

DIPL. FIZIOTERAPEVTKA, MANUALNA cyriax TERAPEVTKA

Saša svoje delo opravlja z ljubeznijo in strastjo. Saj se je kot bivša vrhunska košarkarica srečevala z različnimi poškodbami. Njeni varovanci segajo od vrhunskih športnikov, mladih mamic in seveda tudi zakrčenih zaposlenih. V naši ekipi skrbi za programe in vadbe, ki vključujejo sproščanje zakrčenih mišic na delovnem mestu. Ne samo to. Govori tudi o različnih vzrokih bolečin, ki jih preko različnih video vsebin probamo omiliti in konec dneva odstraniti.

Brigita Bračko

STROKOVNJAKINJA NA PODROČJU URAVAVANJA STRESA
UČITELJICA joge RJU300//RYT200 in nešteto ur lastne prakse ter delavnic, ki se jih JE udeleževala zadnja leta

Naša Yogita je imela pri 25-letih diagnosticirano anksiozno motnjo. Takrat se je odločila, da je čas za spremembe na vseh ravneh življenja. Z vsemi lastnimi boji zaradi posla in življenja, s stresnimi situacijami, izgorelostjo, neprestanimi miselnimi vrtinci, ki so iz dneva v dan prinašali večjo tesnobo in še več strahu, je prišel čas, da svoje izkušnje deli z vami na vadbah joge, kamor lahko pridete zgolj po dobro rekreacijo ali pa te naša druženja popeljejo kam dlje, v raziskovanje sebe in do ugotovitev, da je svet čudovit, če si takšnega narediš sam!

Daniel Jelovič

OSEBNI TRENER,
VODJA PROGRAMOV PRI SMILEATWORK,
FEMFIT INŠTRUKTOR PRED/POPORODNE VADBE,
IFPA PREDAVATELJ IN TRENER,
DIPLOMANT ŠPORTNE VZGOJE,
ACA COACHING ACADEMY

Daniela boste videli skozi večino programov, saj je tudi vodja naših programov. Dobra volja in pozitivnost je pri njem kar nalezljiva. Uspešen posel osebnega trenerstva je nadgradil s ciljem, da spodbudi dobro počutje zaposlenih v podjetjih. Vse izkušnje, ki si jih je nabral skozi zadnja leta v praksi ter različnih delavnica ter seminarjih vam približa na enostaven in razumljiv-vsakdanji način.

Tomaž Bračko

CERTIFIED SLEEP SCIENCE COACH,
CHIEF HAPPINES OFFICER

Prepričan, da lahko z izboljšanjem počutja na delovnem mestu, pripomoremo k boljšemu poslovnemu rezultatu podjetja. Že pri vodenju marketinške agencije je z zanimanjem opazoval razlike v podjetjih s katerimi so sodelovali. Razlike v načinih vodenja, v komunikaciji do strank, v odnosu do zaposlenih in kako je posledično ta odnos vplival na poslovni uspeh podjetij. Vprašanj se je v letih dela v marketingu in v medijih nabralo veliko, odgovore pa je poiskal v strokovnih izobraževanjih s področja sreče in zadovoljstva na delovnem mestu. S podobno mislečimi strokovnjaki zdaj vodi projekt smileatwork.si, kjer skrbimo za dobro počutje vaših sodelavcev.

Na poti do zadovoljnih zaposlenih in še boljših poslovnih rezultatov, vas loči neobvezujoč 15 minutni posvet.