Piščančja prsa, polnjena s špinačo in mocarelo, so okusen obrok z malo maščobe. Polnilo pipravite hitro in enostavno, drobtine pa poskrbijo, da bo piščanec okusen in hrustljav.
SESTAVINE (za 2 obroka):
- 2x piščančja prsa (300g)
- mocarela, low fat (63g)
- 1/2 jajca
- drobtine (20g)
- sveža špinača (200g)
- sol in poper (po okusu)
NAVODILA:
- Špinačo kuhajte v slani vodi 2 minuti.
- Nato jo osušite in narežite na majhne koščke.
- Piščančja prsa umijte, jih dobro posušite in zarežite po sredini, da naredite prostor za polnilo.
- Mocarelo narežite na koščke in skupaj s špinačo napolnite piščančja prsa.
- Jajce umešajte v posodo. Vanjo potopite prsa, nato jih posujte z drobtinami. Prsa položite na peke papir.
- Piščanca pečite 25 minut na 175 stopinjah C.
- Uživajte!