Smile Live kar za pisalno mizo!

Za vaše sodelavce, ki delajo od doma ali so v službi, smo pripravili posebne vadbe in kratke treninge, ki jih bodo lahko opravili brez pripomočkov ali predznanja. Vse kar potrebujejo je miza in želja po boljšem počutju.

Kako poteka Smile Live?

SmileLive zajema obsežno premium vsebino do katere lahko dostope kadarkoli in kjerkoli. Kljub temu, da ponujamo personalizirane programe za različna podjetja, smo se odločili da postavimo spletni portal, ki je namenjen Vam. Zaposlenim, ki so srce podjetja. V portalu Smile Live je zbrana vsa video vsebina, različni članki in še marsikaj drugega.

Zavedamo se, da je življenje hitro in urnik stresen. Zato vam je Smile Live vedno na voljo na vaši pametni napravi.

V primeru personaliziranega programa se ob vnaprej dogovorjenem terminu s pomočjo spletnih aplikaciji (Zoom, Skype ali Gmail Meet) povežemo z vašimi sodelavci in v živo skupaj izvedemo željeno oziroma izbrano vadbo. 

Vadbe niso daljše od 15 minut. Sodelavci se jih bodo lahko udeležili po lastni želji in glede na zasedenost z delom. Že uro pred začetkom vadbe bodo prejeli obvestilo, kdaj se bo trening začel, kdo bo izvajal vadbo in katera vadba (korekcija drže, joga, meditacija, raztezanje) se bo izvajala. V kolikor se zaposleni vadbe ne bi mogel udeležiti, bi jo pa morda rad izvedel kasneje, bo med vso drugo vsebino zanj dostopna na portalu Smile Live.

V videu, si lahko ogledate, kako poteka primer vadbe, ki smo jo izvedli za zaposlene, ki večino delovnega časa preživijo za računalnikom. Osredotočili smo se na korekcijo drže in z nekaj preprostimi vajami poskrbeli za boljše počutje zaposlenih in za dvig energije.

Po zdajšnjih izkušnjah se večina zaposlenih Live vadb redno udeležuje. V izvedeni anketi, so jih ocenili kot ravno prav dolge. Pravijo, da jim pomagajo presekati rutino, po anketi sodeč pa nato raje in z večjo vnemo nadaljujejo z delovnikom.

Se vidimo znotraj portala 🙂

Lep pozdrav,

Ekipa SmileAtWork